Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης: "Παίξτε δυνατά και μην φοβάστε τίποτα...!"

Σύνθημα νίκης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης πρωταθλήματος για την 22η αγωνιστική με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης.


Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων χαρακτήρισε την επικείμενη συνάντηση ως την πιο κρίσιμη της σεζόν, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να παίξουν δυνατά για να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος των Πειραιωτών τους τόνισε ότι όπως στην Τούμπα έτσι και στην έδρα του Άρη δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κατά την άφιξη τους στο γήπεδο.

"Κατά τη γνώμη μου το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι εάν παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Από το καλοκαίρι προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, αντιμετωπίζοντας άμεσα όλα τα προβλήματα", είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

"Πιστεύω ότι όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα κατά την άφιξή σας στο γήπεδο. Μην ανησυχείτε παίξτε δυνατά και μην φοβάστε τίποτα".

Αν μη τι άλλο, η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη υποδηλώνει την κρισιμότητα της επικείμενης αναμέτρησης, η οποία έχει χαρακτήρα τελικού για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία το "τρίποντο", έτσι ώστε, την 23η αγωνιστική με νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο "Γ. Καραϊσκάκης" να "κλειδώσουν" το πρωτάθλημα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...