Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τα 5 λάθη που δεν πρέπει να κάνετε την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου!



Για να μη σας βγει ξινή η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, ενώ νομίζατε ότι τα είχατε κάνει όλα καλά, διαβάστε τι πρέπει να αποφύγετε !!!


1. Μην νομίζετε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει σημασία για αυτή.

Οι γυναίκες δεν λένε πάντα την αλήθεια, όταν πρόκειται για του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι δύσκολο να παραδεχθούν ότι κάτι τόσο εμπορικό θα μπορούσε πραγματικά να είναι σημαντικό για αυτές. Και να είστε βέβαιοι να θα είστε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αν το ξεχάσετε. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι θα της δείξετε ότι αποτελεί κάτι εξαιρετικό για εσάς. Μια κάρτα, ένα σπιτικό γεύμα, ή οποιαδήποτε ιδέα για δώρο είναι μια μεγάλη προσπάθεια. Απλά το να θυμηθείτε όμως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

2. Μην κάνετε το αυτονόητο

Οι γυναίκες απορρίπτουν τις παραδοσιακές συνήθειες του Αγίου Βαλεντίνου, και τα κόκκινα τριαντάφυλλα και σέξι εσώρουχα τις ξενερώνουν. Η προφανής επιλογή δείχνει μια αισθητή έλλειψη φαντασίας, και αδυναμία να σκεφτείτε τι θα μπορούσε πραγματικά να θέλει. Τα λουλούδια είναι ακόμα ένα καλό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αρκεί να της δείξετε ότι δεν πήρατε απλά μόνο ένα μάτσο στο σιδηροδρομικό σταθμό. Μάθετε τι λουλούδι είναι το αγαπημένο της , ή αγοράστε κάτι που να ταιριάζει στο γούστο και το στυλ της. Αφιερώστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε ένα προσωπικό δώρο που δείχνει ότι την ξέρετε. Κάντε ένα άλμπουμ με αγαπημένες σας φωτογραφίες ή να φτιάξτε ένα cd των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών . Και αν δεν είστε μαζί καιρό, αγοράστε κάτι της που την κάνει να νιώθει καλά.

3. Μην ξεχνάσετε την κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου

Όλοι φανταζόμαστε ότι τα λουλούδια και τα κοσμήματα είναι ψηλά στη λίστα για το τι θα επιθυμούσε μια γυναίκα για δώρο. Αλλά οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για εκδηλώσεις τρυφερότητας πιο χαμηλών τόνων. Συχνά είναι τα πιο μικρά πράγματα που μπορεί να δείξουν πως κάποιος πραγματικά τις σκέφτεται και η κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια λύση γι' αυτό. Για πολλές γυναίκες, η παραδοσιακή κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία πολύ σημαντική ρομαντική χειρονομία. Η συμβουλή μας είναι να κρατήσετε το ύφος της κάρτας ειλικρινές και ρομαντικό παρά σέξι ή αστείο. Σκεφτείτε το σαν την ευκαιρία σας για να της πείτε τι σκέφτεστε πραγματικά.

4. Μη νομίζετε ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά λεφτά

Αυτό που οι γυναίκες θέλουν πραγματικά είναι από εσάς να θυμηθείτε την ημέρα, και να τους δείξετε ότι νοιάζεστε για αυτές. Τα υπερβολικά δώρα δεν είναι υποκατάστατα και αν νομίζετε ότι τα χρήματα από μόνα τους σας κάνουν πιο ελκυστικούς στα μάτια τους, κάνετε λάθος. Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ελκύονται από άτομα που το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν είναι η οικονομική τους κατάσταση. Οι γυναίκες σε μία σχέση εντυπωσιάζονται από κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται για αυτές.

5. Μην ξεχάσετε να πάρετε τον έλεγχο

Η αρσενική και θηλυκή δυναμική στις σχέσεις είναι βασικά η ίδια όπως ήταν πάντα. Ακόμη και αν μια γυναίκα είναι γεμάτη ενέργεια και έχει μια επιτυχημένη δουλειά, της αρέσει ακόμη να αισθάνεται ότι σε ρομαντικό επίπεδο ο άνδρα της την προσέχει και τη φροντίζει.
Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με την ανάληψη πρωτοβουλίας στα ραντεβού και αυτό του Αγίου Βαλεντίνου δεν αποτελεί εξαίρεση. Είτε βγείτε για φαγητό ή δειπνήσετε στο σπίτι, στις 14 Φεβρουαρίου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο, και να την ενημερώσετε πότε και πού χρειάζεται να είναι. Οι γυναίκες δεν θέλουν πάντα να τις ρωτάμε τι θέλουν να κάνουν. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κάποιες καλές ιδέες . Δέιξτε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο και ότι αναλαμβάνετε πρωτοβουλία, και αυτό θα βοηθήσει να νιώσει ότι μπορεί να βασίζεται σε εσάς. Αυτό τελικά θα την κάνει να αισθάνεται πιο κοντά σε σας.




Πηγή: mensblog.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...