Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πόσο gay είστε;

Λέγεται ότι υπάρχουν κάποια σωματικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν αν κάποιος είναι γκέι ή στρέιτ. Πριν βγάλετε τους καθρέφτες και αρχίσετε να ψάχνεστε, ορίστε κάποια οπτικά παραδείγματα:












1) Η φορά των μαλλιών: Αν οι τρίχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού πάνε με τη φορά του ρολογιού, είστε στρέιτ. Αν πάνε αντίθετα είστε γκέι. Αν είστε φαλακροί, αρχίστε να ψάχνετε παλιές φωτογραφίες.



2) Τα αποτυπώματα: Οι στρέιτ γυναίκες και οι γκέι άντρες έχουν πιο χοντρές γραμμές στο αποτύπωμα του αντίχειρα και του μικρού δαχτύλου.


3) Οι αναλογίες των δαχτύλων του αριστερού χεριού: Στους στρέιτ άντρες, ο δείκτης είναι συνήθως πιο κοντός από τον παράμεσο (εκεί που μπαίνει η βέρα) και στις στρέιτ γυναίκες είναι πιο μακρύς, ή ίσος. Στους γκέι άντρες και στις λεσβίες οι αναλογίες πάνε αντίστροφα.



4) Οι γκέι άντρες και γυναίκες έχουν 50% πιο πολλές πιθανότητες να είναι αριστερόχειρες ή αμφίχειρες.

5) Αν όταν πίνετε νερό κοιτάτε το ποτήρι (στρέιτ) ή ευθεία (γκέι) (οι απόψεις εδώ διίστανται).

6) Αν όταν κοιτάτε μία γωνία δύο τοίχων, κοιτάτε από το πάτωμα προς το ταβάνι (γκέι) ή από το ταβάνι προς το πάτωμα (στρέιτ).

7) Αν όταν κοιτάτε τα νύχια σας, τα κοιτάτε από πάνω (γκέι) ή γυρίζοντας την παλάμη σας και λυγίζοντας τα δάχτυλά σας (στρέιτ).

8) Αν όταν θέλετε να σβήσετε ένα σπίρτο το φυσάτε (γκέι) ή τινάζετε το χέρι σας (στρέιτ).

9) Άμα λυγίσετε τα πόδια σας προς τα πίσω όταν θέλετε να πιάσετε κάτι από κάτω και δείτε πάνω από τον ώμο σας είστε γκέι, ενώ αν τα λυγίσετε προς τα μπρος και σκύψετε είστε στρέιτ.


Πηγή: clopypaste.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...